fbpx

Ezimit Merlot & Cabernet Sauvignon 0,75L

Суво црвено вино со контролирано потекло од нашите насади во Овчеполското виногорје
Ezimit Merlot & Cabernet Sauvignon 0,75LEzimit Merlot & Cabernet Sauvignon 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден
Опис Прекрасна длабоко црвена боја проследена со комплексни и моќни ароми кои потсеќаат на цреши, сливи и бадеми.

Деликатен вкус со нота на џем и шумско овошје кој што трае.

Овчо сирење, овчи кашкавал, кремасти салати, пилешко на скара, печено свинско, печено јагнешко, печено телешко, бургери, зреено телешко и др.

Температура на сервирање: 13-16 °C

Коментари

Нема коментари за овој производ.