fbpx

Stobi Macedon Cuvee Red 0,75L

Елегантно, минерално, со зачински карактер, кратко одлежано во дабови буриња.
Stobi Macedon Cuvee Red 0,75LStobi Macedon Cuvee Red 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Опис Суво со полно тело, куве од Сира, Вранец, Каберне Фран и Петит Вердо. Елегантно, минерално, со зачински карактер, кратко одлежано во дабови буриња. Пенетрирачки мириси на бибер и црвено овошје.

Вид: суво црвено вино.

Сорти од грозје: 45% сира, 30% вранец, 15% каберне фран & 10% петит вердо.

Алкохол: 14,7%

Коментари

Нема коментари за овој производ.