fbpx

Изненадување

Чоколади во облик на срце и вино со ваша порака.
Чоколади во облик на срце и вино спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Опис Чоколади во облик на срце и вино на кое ќе ја испечатиме вашата порака или фотографија, спакувани во украсна кутија.

Совршен подарок за секоја пригода.

Пораките на виното ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Четврток, 30 Август 2018
Sreken rodenden najmila !
Te sakam !!!!!
Najdobra drugarka
Emi <3
Emilija