fbpx

Балон со број

Одличен начин да изразите честитки на сите ваши драги пријатели.
Балон со број
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден
Опис Балоните се со сребрена боја, висина 70 см. Заради димензиите, испорака на овој вид балони е возможна само за Скопје.

Одличен начин да изразите честитки на сите ваши драги пријатели.

Балонот е со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерацветен аранжман или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.