Величенствена убавина

Ексклузивен цветен аранжман со орхидеи.
Букет величенствена убавина
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден
Букет величенствена убавина
Букет величенствена убавина
Опис Овој букет може да се прати за било која пригода, искажувајки прекрасни желби од Ваша страна.

Спакуван во украсна хартија и декоративно зеленило.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.