fbpx

Те сакам мамо

Раскошен цветен аранжман составен од 6 ружи, 3 гербери и декорации.
Букет Те сакам мамо
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден
Опис Се состои од комбинација од ружи и гербери декорирани со украсно зеленило.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Спакуван во украсна хартија.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Петок, 15 Мај 2020
Te sakame mamo,

Sladjana i Kiril ?
Sonja Dimitrova