fbpx

Бонбониера Merci Great Variety - 250 г.

Заблагодарете им се на Вашите најмили со вкусен чоколаден десерт Merci.
Бонбониера Merci - 250 г.Бонбониера Merci - 250 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 670,00 ден
Цена: 670,00 ден
Бонбониера Merci - 250 г.
merci_250g_4_fach_sort_discounter_karton
Опис

Заблагодарете им се на Вашите најмили со вкусен чоколаден десерт Merci.

Добро познатиот вкус на Merci чоколадите, со седум вкуса,претставува вистинско задоволство и одличен подарок за секого.

Тежина : 250 гр.

Производител : Storck , Германија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.