fbpx

Бонбониера За најдобрата мајка

Чоколади со порака „За најдобрата мајка“ спакувани во украсно пакување.
Бонбониера За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Бонбониера За најдобрата мајка
Опис Изненадете ја вашата најсакана личност испраќајќи и 20 чоколади со обвивки со порака „За најдобрата мајка“ спакувани во украсна кутија.

Освен прикажаните пораки, чоколадите можат да бидат испечатени со ваши пораки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.