fbpx

Украс со пораки за најдобрата мајка

Прекрасен подарок со пораки наменети за најдобрата мајка на светот.
Украс со пораки за најдобрата мајкаУкрас со пораки за најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Опис Овој украс може лесно да се постави на било кое место и секогаш ќе потсетува на вашето внимание и љубов.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.