fbpx

Љубовна здравица

Корпа со вина и чоколади со испечатени пораки.
Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Љубовна здравица
Љубовна здравица
Љубовна здравица
Љубовна здравица
Опис Корпата содржи две мали вина со испечатени етикети со љубовен мотив, бонбониера Ferrero Rocher, бајадера бонбониера и лижавчиња со етикети со пораки.

Пораките на чоколадите и виното ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Петок, 10 Февруари 2023
LJUBAVI SREKEN RODENDEN

BOBAN
kojco