fbpx

Lindor срце - 50 г.

Врвен десерт кој ќе го стопи срцето на секој љубител на чоколади.
Lindor срце - 50 г.Lindor срце - 50 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 480,00 ден
Цена: 480,00 ден
Lindor срце - 50 г.
Lindor срце - 50 г.
Опис Уникатно пакување во метална кутија во форма на срце како совршен подарок за вашата специјална личност.

Тежина: 50 г.

Производител: Lindt

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.