fbpx

Ти ја испраќам целата љубов

Корпа со вино и чоколади со ваши пораки за поуспешен впечаток.
Ти ја испраќам целата љубовТи ја испраќам целата љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден
Ти ја испраќам целата љубов
Ти ја испраќам целата љубов
Ти ја испраќам целата љубов
Ти ја испраќам целата љубов
Ти ја испраќам целата љубов
Опис Корпата содржи вино две мали вина Alexandria, бонбониера Бајадера, бонбониера со разновидни чоколади-Европа, Ferrero и украсна кутија со чоколади со пораки.

Пораките на виното и чоколадите ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Понеделник, 02 Март 2020
Среќен 8-ми март мамо! ❤️
Yasmina Yaneva