fbpx

Те сакам најмногу

Приредете цветно изненадување.

Те сакам најмногуТе сакам најмногу
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден
Опис Овој цветен аранжман се состои од 5 цветови и украсно зеленило.

Прекрасно декориран и спакуван во украсна хартија.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.