fbpx

Вљубена симфонија

Корпа со персонализирани пораки, букет гриоти и Ferrero Raffaello за различни поводи.
Вљубена симфонијаВљубена симфонија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден
Вљубена симфонија
Вљубена симфонија
Вљубена симфонија
Вљубена симфонија
Опис Корпата содржи букет од гриоти, бонбониера со персонализирани чоколади и Ferrero Raffaello бонбониера. Вашите пораки ги печатиме на чоколадните обвивки. Пораките можете да ни ги пратите во делот Забелешка од страна на клиентот, на крајот од нарачката.

Корпата е идеален подарок за родендени или за изненадување.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.