fbpx

Весели мигови

Прекрасно декорирана корпа со високо квалитетно вино.
Вино, букет од чоколади со пораки и Fererro Raffaelo во корпа Весели мигови
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден
Вино, букет од чоколади со пораки и Fererro Raffaelo во корпа Весели мигови
_________________512b3c6fbe02e.jpg
_________________512b3c6fbe02e.jpg
_________________512b3c6fbe02e.jpg
_________________512b3c6fbe02e.jpg
_________________512b3c6fbe02e.jpg
Опис Ексклузивен подарок корпа за сите љубители на вино и чоколадни изненадувања.

Корпата содржи Вранец црвено вино со испечатена етикета, букет од чоколади со пораки и Fererro Raffaelo.

Пораките на чоколадите и виното ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.