fbpx

Денес е посебен ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.
Денес е посебен денДенес е посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.850,00 ден
Цена: 1.850,00 ден
Денес е посебен ден
Денес е посебен ден
Опис Корпата содржи вино со ваша персонализирана порака, бонбониера Cherry во облик на срце и лижавче-срце.

Во аранжманот бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Вторник, 02 Март 2021
sreken 8 mart babo wendy et marine te sakame
Marija