fbpx

Ти си моето срце

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата најмила личност.
Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Чоколаден аранжман Ти си моето срце
IMG_3532
IMG_3533
untitled-592
Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Опис Аранжманот се состои од 50 чоколади во облик на срце, спакуван во украсна кутија.

Бојата на пакувањето на чоколадните срца зависи од моменталната залиха (црвени, розеви, сребрени, златни).

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.