fbpx

Среќен роденден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе го честитате роденденот на вашите најсакани.
Среќен роденденСреќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Опис Корпата содржи вино со ваша персонализирана порака, мала бонбониера со ваши пораки и бонбониера Ferrero Rocher.

Освен прикажаните пораки, чоколадите можат да бидат испечатени со ваши пораки. На виното се печати порака по ваша желба.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Понеделник, 12 Ноември 2018
Sreken 18ti Rodenden Mateja
Ivana Trickovska