fbpx

Благодарам

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите внимание.
БлагодарамБлагодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден
Опис Корпата содржи голема бонбониера Merci, бонбониера Lindor, два вида апетисани и ананас.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.