fbpx

Ти благодарам

Покажете ја вашата благодарност испраќајќи Merci бонбониера и чоколади и вино со ваши пораки.
Ти благодарамТи благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Ти благодарам
Ти благодарам
Ти благодарам
Опис Корпата содржи мало вино на кое ја печатиме вашата порака, Merci бонбониера и кутија со чоколади со ваши пораки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Петок, 31 Јули 2020
Среќен роденден Трајанка?
Најсреќен роденден Трајанче, само убавини
да те пратат во животот. Имај убав ден,
Ни фалите со Софи? Ве гушкаме и
бакнуваме. Кате, Пеце,Мики и Георгина
Katerina