fbpx

Beer and Cheer

Корпа со Corona пива, Ferrero чоколади и чоколадни пралини.
Beer and CheerBeer and Cheer
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Опис Овој подарок со Corona пива, Ferrero чоколади и чоколадни пралини е спакуван со целофан и украсни панделки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.