fbpx

Гарантирано задоволство

Сакате да приредите невообичано изненадување?
Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.750,00 ден
Цена: 2.750,00 ден
Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
img_0961
img_0956
Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
Опис Различни видови на пиво во комбинација со апетисани, чоколади и бонбониера Бајадера 200 г. спакувани во корпа.

5 различни видови на пиво во пакување од 0.5 л и различни вкусови на апетисани.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.