fbpx

Честитки

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го разубавите денот некому.
ЧеститкиЧеститки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Опис Аранжирана кутија со мини алкохолни пијалоци и бајдери.

Со овој подарок сигурно ќе приредите успешно и незаборавно изненадување.

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го разубавите денот некому.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.