TEFAL GC-2050 тостер грил

Идеален за подготовка на разновидни видови храна.
TEFAL GC-2050 тостер грилTEFAL GC-2050 тостер грил
Цена:
Цена без ДДВ: 5.100,00 ден
Цена: 5.100,00 ден
TEFAL GC-2050 тостер грил
TEFAL GC-2050 тостер грил
TEFAL GC-2050 тостер грил
TEFAL GC-2050 тостер грил
TEFAL GC-2050 тостер грил
Опис Површина- решетка плоча: 550 cm2

2 отстранливи плотни решетки кои лесно се мијат во машината за миење садови

Вертикално складирање - заштедува простор

Исклучително компактен дизајн - само 11 см во висинаp

Менито за температура ви овозможува да ги прилагодите сите видови на храна

3 поставувања за печење: сендвич, риба, месоp

Индикаторна светилка "Подготвена за работа"

Голема рачка и куќиште кое е ладно на допирv

Сребрена боја

Моќност: 1.600 W

Гаранција: 2 година

Коментари

Нема коментари за овој производ.