Тостери и скари

Електричен cool touch тостер.

MUHLER MT-979C тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Pop-up тостер со лесно управување.

Iskra THT 8866 pop-up тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден

Електричен мини тостер.

Rohnson R 217 мини тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Електричен мини тостер.

Iskra MG-2 мини тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Електричен мини тостер.

Rohnson R-215 мини тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден

Електричен мини тостер.

Rohnson R 226 тостер inox
Цена:
Цена без ДДВ: 1.490,00 ден
Цена: 1.490,00 ден

Голем тостер, со грил плочи и нелеплива површина.

MUHLER MHT-888G тостер грил
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

Тостер со 6 степени на јачина на печење.

Rohnson R 207 inox тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.899,00 ден

Grundig White Sense Поп ап тостер со висок квалитет, ...

Grundig TA-4260 Поп ап тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Голем тостер со нелеплива површина.

Conti тостер Granitost CG-915
Цена:
Цена без ДДВ: 2.490,00 ден
Цена: 2.490,00 ден

Голем тостер, со грил плочи и нелеплива површина.

Lafe GKH-001 45801 Тостер грил
Цена:
Цена без ДДВ: 2.499,00 ден
Цена: 2.499,00 ден

Голем тостер, со грил плочи и нелеплива површина.

Frozzini SW 105 тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 2.690,00 ден
Цена: 2.690,00 ден

Отворена електрична скара.

MONDIAL CH-01 Електрична скара
Цена:
Цена без ДДВ: 2.699,00 ден
Цена: 2.699,00 ден

Апарат за брза подготовка на вафли и мафини.

Gorenje WCM702PW апарат за вафли
Цена:
Цена без ДДВ: 2.750,00 ден
Цена: 2.750,00 ден

Со овој моќен тостер можете да подгревате и да печете со ...

Grundig TA-7280 Поп ап тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 2.799,00 ден
Цена: 2.799,00 ден

Преносна и лесна скара.

Iskra GR-810 Плинска скара
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Отворена електрична скара.

Gorenje TG2514B електрична скара
Цена:
Цена без ДДВ: 3.590,00 ден
Цена: 3.590,00 ден

Идеален за подготовка на разновидни видови храна.

TEFAL GC-2050 тостер грил
Цена:
Цена без ДДВ: 5.100,00 ден
Цена: 5.100,00 ден