Iskra YD881A Тостер со грил

Идеален за подготовка на разновидни видови храна.
Iskra YD881A Тостер со грилIskra YD881A Тостер со грил
Цена:
Цена без ДДВ: 3.890,00 ден
Цена: 3.890,00 ден
Iskra YD881A Тостер со грил
Iskra YD881A Тостер со грил
Опис Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz

Моќност на котелот: 1700 W

Регулација на температура за секоја плоча посебно

2 плочи од нелеплив материјал

можност за користење на една или две плочи за скара

можност за отварање на 1800 за користење поголема површина за скара

едноставно отстранување на плочите за миење

Димензи: 340 х 240mm

Вграден одвод за одлив на масти

Гаранција: 2 години

Коментари

Нема коментари за овој производ.