Gorenje WCM702PW апарат за вафли

Апарат за брза подготовка на вафли и мафини.
Gorenje WCM702PW апарат за вафлиGorenje WCM702PW апарат за вафли
Цена:
Цена без ДДВ: 2.950,00 ден
Цена: 2.950,00 ден
Gorenje WCM702PW апарат за вафли
Gorenje WCM702PW апарат за вафли
Gorenje WCM702PW апарат за вафли
Gorenje WCM702PW апарат за вафли
Gorenje WCM702PW апарат за вафли
Опис Технички карактеристики

Алуминиум

Еднострани плочи што се вадат

Затворена положба

Индикатор за температура

Едноставно печење

Простор за сместување на кабелот

Гумена подлога на садот за поголема стабилност

Сигурносно затварање

Ладни рачки

Моќност на грејачот: 700 W

Куќиште: Лакирана површина

Должина на приклучен кабел: 1 m

Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 29,4 × 20,1 × 22,7 cm

Нето тежина на апаратот: 2,5 kg

Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg

Приклучна моќ: 700 W

Коментари

Нема коментари за овој производ.