Iskra THT 8866 pop-up тостер

Pop-up тостер со лесно управување.
Iskra THT 8866 pop-up тостерIskra THT 8866 pop-up тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден
Iskra THT 8866 pop-up тостер
Iskra THT 8866 pop-up тостер
Iskra THT 8866 pop-up тостер
Iskra THT 8866 pop-up тостер
Iskra THT 8866 pop-up тостер
Опис • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz

• Моќност: 600W-750W (макс)

• за два леба

• 5 степени за регулација на печење

• Отстранлива фиока за трошки

• Лесно управување

• Стоп копче

• простор за складирање на кабелот

• гумени стапала

• Димензии на кутијата (во мм): 270 (Д) x 152 (Ш) x 176 (V)

• Нето тежина: 0,76 кг

Коментари

Нема коментари за овој производ.