Iskra SM-2 мини тостер

Електричен мини тостер.

Iskra SM-2 мини тостерIskra SM-2 мини тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Iskra SM-2 мини тостер
Iskra SM-2 мини тостер
Iskra SM-2 мини тостер
Опис Моќност: 800W;

Нелепливи плочки;

Светлосен индикатор;

Изолирана горна површина за заштита од висока температура;

За два тост сендвича во триаголен облик

Боја: црна или бела

Коментари

Нема коментари за овој производ.