fbpx

Мал букет Фонтана - 210 г.

Подарете букет од чоколаден десерт ледени коцки со посебна коцкаста форма.
_________________50b61be1d186e.jpg_________________50b61be1d186e.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден
_________________50b61be1d186e.jpg
_________________50b61be1d186e.jpg
Опис

Чоколаден десерт ледени коцки со посебна коцкаста форма, единствена комбинација на Крашово фино темно чоколадо и топено полнење кое при конзумацијата создава пријатно освежувачко чувство.

Букет Фонтана со тежина од 210 грама.

Производител : Краш, Хрватска.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.