fbpx

Од мене за тебе

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе ги изненадите вашата најсакана личност.
Од мене за тебеОд мене за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден
Од мене за тебе
Од мене за тебе
Од мене за тебе
Опис Корпата содржи бонбониера Cherry во облик на срце, винa со ваша персонализирана порака, балон со порака, мала бонбониера со ваши пораки и кутија срце со чоколади со испечатени пораки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.