fbpx

Ти благодарам

Покажете ја вашата благодарност испраќајќи Merci бонбониера и чоколади и вино со ваши пораки.
Ти благодарамТи благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден
Ти благодарам
Ти благодарам
Ти благодарам
Опис Корпата содржи мало вино на кое ја печатиме вашата порака, Merci бонбониера и кутија со чоколади со ваши пораки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Петок, 31 Јули 2020
Среќен роденден Трајанка?
Најсреќен роденден Трајанче, само убавини
да те пратат во животот. Имај убав ден,
Ни фалите со Софи? Ве гушкаме и
бакнуваме. Кате, Пеце,Мики и Георгина
Katerina
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.