fbpx

Чоколадна љубов

Испратете подарок од срце.
Чоколадна љубовЧоколадна љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Чоколадна љубов
img_29851
img_29853
img_29872
Опис Корпата содржи бонбониера со испечатени пораки, бонбониера гриотте во облик на срце и чоколади со испечатени етикети.

Пораките на чоколадите ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.