Понекогаш доаѓа среќа

Во насловот се насетува среќен крај, ама до него треба да се стаса низ многу пречки.
Понекогаш доаѓа среќаПонекогаш доаѓа среќа
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис Младата Гора е заплеткана во необични сестрински односи со Ведра. Давид по разводот опсесивно се врзува за своето синче. Средбата меѓу девојката и зрелиот човек навестува љубов, но не им ги олеснува животите. Во насловот се насетува среќен крај, ама до него треба да се стаса низ многу пречки, болни интимни соочувања и преиспитувања… низ созревање.Овој роман само навидум се движи по еднонасочен колосек. „Попатните станици“ го прават богат и слоевит, непредвидлив, возбудлив… (...Љубовта те прави свесен за неименливиот недостиг...)

„Оваа загадочна исповед во нашите раце не е љубовен роман. Или барем не претендира да биде. Таа ги допира најранливите места на нашата склоност да се приврзуваме за сенките и одблесоците на она што замислуваме дека сме. Местата каде што започнува секое наше суштинско прогонство... и, одново пронаоѓање.“отец Методиј Златанов

Автор: Винка Саздова

Издавачка куќа: ТРИ

ИСБН: 9786082301389

Година на издавање: 2013

Број на страни: 301

Димензии: 140X205

Корица: мека

Јазик: МК

Коментари

Нема коментари за овој производ.