Балон за новороденче

Честитајте им го новороденчето на саканите испраќајќи им хелиумски балон.
Балон за новороденчеБалон за новороденче
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис Балоните за новороденче може да се достават во болница, на домашна адреса или пак може да го понесете за честитање повојница.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониераподарок за новороденче или деликатесна корпа.

Коментари

Петок, 22 Март 2019
Baloncheto e preslatko. Novite roditeli mi ispratija i sliki, kako del od bebeshkiot dekor.
Suzana Dimitrievska
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.