fbpx

Радосница

Зачувајте ги најубавите мигови и настани од првата година од животот на Вашето дете.
Радосница за девојче
Цена:
Цена без ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден
Опис Албумот збогатете го со записи, сеќавања и фотографии и така направете незаборавна книга на спомени.

За Вашето дете тоа ќе биде скапоцен подарок.

Во книгата е вклучено ЦД со приспивни мелодии.

Коментари

Петок, 22 Март 2019
Radosnicata beshe primena so ogromna radost od novite roditeli, a veke i pochnaa da ja ispishuvaat. Prekrasni tekstovi, upisi, zapisi, uspivni pesnichki...Sreka za sekoja nova majka.
Suzana Dimitrievska
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.