fbpx

За најдобрата мајка

Подарете мало внимание со накит, персонализирани чоколади, пенливо вино, Lindor и Ferrero Rocher.
За најдобрата мајкаЗа најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
За најдобрата мајка
За најдобрата мајка
Опис Мајката го заслужува најдоброто. Изненадете ја испраќајќи и мало внимание со одбрани производи.

Корпата содржи пенливо вино, Lindor пралини, персонализирани чоколади за најдобрата мајка, Ferrero пралини и алка од нерѓосувачки челик. Накитот е со ограничени количини со што овој подарок се издвојува со уникатност.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.