Те сакам мамо

Цветен аранжман со ружи спакуван во украсна корпа.

Те сакам мамоТе сакам мамо
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден
Те сакам мамо
Те сакам мамо
Опис Овој цветен аранжман се состои од три вида разновидни цветови и украсно зеленило.

Прекрасно декориран и спакуван во украсна корпа.

Цветните корпи се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.