fbpx

Киндер ранче со прибор

Киндер чоколади аранжирани во облик на училишно ранче во кое има и прибор.
Киндер ранче со приборКиндер ранче со прибор
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден
Опис Декорација на киндер чоколади во форма на училишно ранче. Ранчето содржи и основен прибор: молив, линијар, острилка, гума.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.