Најсреќен роденден

Совршен цветен аранжман за роденденско изненадување.
Најсреќен роденденНајсреќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Најсреќен роденден
Најсреќен роденден
Опис Подарете ваков цветен аранжман некому кој навистина ви значи и ќе приредите пријатно изненадување.

Цветните корпи се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

 Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Петок, 15 Мај 2020
Sreken rodenden mamo, te sakame najmnogu na svet!!!

Sladjana i Kiril
Sonja Dimitrova