Големо чоколадо - 1200 г.

Големо чоколадо со лешници, бадеми или брусница.
Голема чоколадна бонбониера - 1200 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Голема чоколадна бонбониера - 1200 г.
Голема чоколадна бонбониера - 1200 г.
Опис

Големо чоколадо во форма на коцка со лешници, бадеми или брусница спакувано во украсно пакување.

Тежина: 1200 г.

Производител: Европа АД Скопје.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.