fbpx

Бонбониера With Love - 125 г.

Чоколадни пралини со лешник
Бонбониера With Love - 125 г.Бонбониера With Love - 125 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Опис Опис на производ:Млечно чоколадо со пралине лешник

Состав:Млечно чоколадо (минимум 3% какао): шеќер, какао путер, млеко во прав, какао маса, обезмастено млеко во прав, сурутка во прав, емулгатор (соја лецитин), сол, арома на ванила, пралине полнење (50%): шеќер, растителни масти (палмина маст), пчени рендани лешници, обезмастено млеко во прав, какао маса, млеко во прав, лактоза, емулгатор (соја лецитин), арома на ванила.

Може да содржи траги од: кикирики, глутен.

Рок на употреба:Датумот е означен на амбалажата

Начин на чување: Да се чува на температура +15 до +24 степени и релативна влажност на воздухот не повеќе од 75%

Коментари

Нема коментари за овој производ.