Тостери и скари

Идеален за подготовка на разновидни видови храна.

TEFAL GC-2050 тостер грил
Цена:
Цена без ДДВ: 5.100,00 ден
Цена: 5.100,00 ден

Идеален за подготовка на разновидни видови храна.

Iskra YD881A Тостер со грил
Цена:
Цена без ДДВ: 3.890,00 ден
Цена: 3.890,00 ден

Отворена електрична скара.

Gorenje TG2514B електрична скара
Цена:
Цена без ДДВ: 3.790,00 ден
Цена: 3.790,00 ден

Преносна и лесна скара.

Iskra GR-810 Плинска скара
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Апарат за брза подготовка на вафли и мафини.

Gorenje WCM702PW апарат за вафли
Цена:
Цена без ДДВ: 2.950,00 ден
Цена: 2.950,00 ден

Отворена електрична скара.

MONDIAL CH-05 Електрична скара
Цена:
Цена без ДДВ: 2.899,00 ден
Цена: 2.899,00 ден

Отворена електрична скара.

MONDIAL CH-01 Електрична скара
Цена:
Цена без ДДВ: 2.899,00 ден
Цена: 2.899,00 ден

Голем тостер со нелеплива површина.

Conti тостер Granitost CG-915
Цена:
Цена без ДДВ: 2.790,00 ден
Цена: 2.790,00 ден

Голем тостер, со грил плочи и нелеплива површина.

MUHLER MHT-888G тостер грил
Цена:
Цена без ДДВ: 1.799,00 ден
Цена: 1.799,00 ден

Електричен мини тостер.

Iskra SM-2 мини тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Електричен мини тостер.

Iskra MG-2 мини тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Pop-up тостер со лесно управување.

Iskra THT 8866 pop-up тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден