fbpx

Роденденско изненадување

Извонреден подарок за вашата сакана личност.
Роденденско изненадувањеРоденденско изненадување
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Роденденско изненадување
Роденденско изненадување
Роденденско изненадување
Опис Корпата содржи бонбониера Lindor, ананас, чоколади со ваши пораки спакувани во украсна кутија и украс "Happy Birthday".

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.