fbpx

За твојот посебен ден

Чоколаден аранжман со Merci и Kinder чоколади, дополнет со Ferrero Rocher и Ferrero Raffaello.
За твојот посебен денЗа твојот посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден
Опис Чоколадниот аранжман се состои од Kinder и Merci чоколади, Ferrero Rocher и Ferrero Raffaello.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.