Ти си мојата љубов

Прекрасен цветен аранжман со пет крина и украсно зеленило.
Букет Ти си мојата љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден
Букет Ти си мојата љубов
Букет Ти си мојата љубов
Опис Го разубавува домот или канцеларијата на секого.

Се состои од комбинација од кринови декорирани со украсно зеленило.

Овој букет може да се прати за било која пригода, искажувајќи најубави желби од Ваша страна.

Спакуван во украсна хартија.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.