fbpx

Среќен роденден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе го честитате роденденот на вашите најсакани.
Среќен роденденСреќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Среќен роденден
Среќен роденден
Среќен роденден
Среќен роденден
Опис Корпата содржи балон со порака, мало вино Alexandria, бонбониера Ferrero Rocher и бонбониера со чоколадни срца.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.