Бонбониера За најдобрата сопруга

Чоколади со порака „За најдобрата сопруга“ спакувани во украсно пакување.
Бонбониера За најдобрата сопругаБонбониера За најдобрата сопруга
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Бонбониера За најдобрата сопруга
Бонбониера За најдобрата сопруга
Бонбониера За најдобрата сопруга
Бонбониера За најдобрата сопруга
Бонбониера За најдобрата сопруга
IMG_5194
img_2958
img_2959
img_2961
img_29333
IMG_5195
Опис Изненадете ја вашата најсакана личност испраќајќи и 20 чоколади со обвивки со порака „За најдобрата сопруга“ спакувани во украсна кутија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.