Оздрави побрзо

Испратете корисен подарок за вашиот настинат пријател.
Оздрави побрзо
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден
Опис

Шоља за чај, во која е додаден мед, балзам за усни, хартиени марамчиња, бонбони од нане и лимон.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.