Kit Kat чоколадно срце

Чоколадно срце обвиткано со Kit Kat чоколади и наполнето со чоколадни срца.
Kit Kat чоколадно срцеKit Kat чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
Опис Чоколадниот аранжман се состои од Kit Kat чоколади и чоколади во форма на срце, спакувани во кутија срце.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.